lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pitkäaikaisprojekteja ;)

Huomaan taas että näitä melkein valmiita projekteja löytyi puikolta ja sitä "vyyhtiä" lähdin sitten purkamaan :)
Kauluria Novitan Puro langasta aloitin jo alkuvuodesta mutta ohjeen puuttuessa sitten kiinnostus lopahti parin huonon lisäysyrityksen jäljiltä :(
Kannatti, sillä sain melkoisen oivalluksen ja toimivan sellaisen. Lisäykset loivat kivan pienevän reikärivin. Kaikkein parasta on että istuu tosi kivasti kaulaan ja lämmittää vaikka olisi avoimempikin paita :)

I noticed I have a lot of unfinished works in my  knitting needles so I decided to do something about it :)
I started this collar early this year, but I had troubles with the increasing. So it was left for a while and then I got an idea. I did the increases so it left a row of holes. And the best thing in this collar is that it fits perfect and covers my neck even with an open shirt :)


Ja sitten nämä täsmälapaset pienelle neidille. On niin kovin innoissaan kaikesta uudesta, mutta lapaset kun ei istu niin peukut on aina pois paikoiltaan. Nämä ovat nyt olleet kovassa käytössä, mutta josko nuo ilmat hieman taas lämpenisivät.

Then there are these mittens for my little one. She is so interested in everything, but her thumb is always out of place. These have been in a hard use, but I hope the weather is getting warmer.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)