tiistai 24. heinäkuuta 2012

Sukkaa, lätsää ja pussukkaa :)

Mistähän se jouhtuu että itselläni nuo käsityöt valmistuvat ryppäittäin?! Menee pitkiä aikoja että tuntuu etten saa mitään aikaiseksi ja sitten yhdellä kertaa valmistuu monta käsityötä kerralla...
Mutta tästä se alkaa:

I wonder, I wonder, why sometimes it feels like I can't get anything done, but then in a matter of days many handicrafts get done?!
Well here they come:

Isommalla tyttärellä on ajoittaisia kasvukipuja jaloissa ja ajattelin tehdä hänelle kunnon kasvukipusukat. Äidiltäni (jälleen kerran) olin saanut nalle kukkaketo kerän joka vaikutti kivalle tähän projektiin.
Ohje on omasta päästä ja keksitty työn edistyessä. Ylös oli pakko kirjoittaa että toisesta tulisi edes vähän samanlainen ;)

My older daughter has growing pains on her legs so I made her long wool socks.
The yarn is from my mom (once again).
Pattern I made up as progressing, had to write it down so the other sock came at least a little similar ;)

Sitten tytön tylleröiselle halusin kokeilla Nappinjan sivuilla ollutta kesälätsä ohjetta. Kangas ohuen ohutta trikoota (naapurin erästä) ja brodeeraus jämäkankaita.
Kaiken kaikkiaan tosi helppo projekti, tosin jälleen kerran tein omalla tavallani enkä ohjeiden mukaan. Lipasta taisi tulla jostain syystä pienempi kuin mallissa. Mutta kaiken kaikkiaan tästä tuli mielestäni tosi kiva.

I wanted to try this pattern from another blog. I used very thin jersey and some left over fabrics for the application. Easy and fast project, but as usual I made it my way ;)
I just like the look :)
Lopuksi tämän päivän kirjoituksiin lisään nämä lasten huoneen säilytyspussit.
Näitä kokeilin aiemmin jo leikkimökkiin ja nyt sitten lasten huoneen teemaan sopivat Barbapapa pussukat ovat valmiit. Itse totesin että toisesta kulmasta roikkuvat toimivat parhaiten :)


And in the end I add these store pouches for the kids room.
I tried these earlier in the children's playhouse and now Barbapapa versions are ready for the kids room :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)