maanantai 24. syyskuuta 2012

Hahkijat ulkomailla

Suurin osa tuomisistani :)

Liityin tuossa joku aika takaperin yhdistykseen nimeltä Hahkijat ja 22.9 he järjestivät ulkomaanmatkan hahkijan tapaan eli päämääränä Tallinna ja Karnaluks.
Kaiken kaikkiaan reissu oli mukava ja antoisa vaikken itse ehkä usein tällaisia päivän retkiä jaksaisikaan... Herätys klo. 4.58 (tyttären toimesta pari minuuttia ennen kellonsoittoa) ja kuudeksi linja-autoasemalle. Parin tunnin ajomatkan aikana satamaan, sade ja pimeys hellittivät ja käsityöt etenivät :)
Laivamatka Eckerö Normandialla oli varsin kovaääninen (jostain syystä menimme tanssiravintolan puolelle). Kolmen tunnin risteilyn jälkeen saavuimme aurinkoiseen Tallinnaan ja suuntasimme bussin nokan suoraan kohti Karnaluksia. Ensimmäinen tunne oli lähes ahdistuksen kaltainen kun katsoi tavarapaljoutta hyllyissä ja huoneet vain jatkuivat ja jatkuivat... Minulla meni varmasta vartti ennen kun sain itseni rauhoiteltua katselemiseen rauhassa. Puikkoja, neulelankoja, ompelulankoja, nauhoja, nappeja, vetoketjuja, kankaita ja vaikka mitä. Aikaa kyllä oli, joten valinnan vaikeus oli ainoa ongelma ;)
Mukaan tarttui mm. neulelankoja pariin pikkuprojektiin, saumurilankoja vaatimattomat 10 rullaa, vetoketjuja toista- ellei kolmattakymmentä, nappeja, puikot, kangasta, vinonauhaa ja mitähän vielä... Oman jännityksensä ostoksiin toi tosiasia että Karnaluksissa käy vain käteinen raha ;)
Kaikki saivat itse asiassa ostoksensa tehtyä ennen määräaikaa ja minnekäs muualle suuntasimmekaan kuin superalkoon :O No sainpahan Miehelleni whisky tuliaisia :)
Kotimatka tuntuikin sitten jo todella pitkälle ja Helsingissä bussiin päästyäni taisin nukahtaa jo ennen kaupungista poistumista :)
Sanonta reissussa rähjääntyy sopii omiin kotiinsaapumistunnelmiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)