keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ontelokuteesta moneksi

Ontelokude on loppujen lopuksi ihanan monipuolinen materiaali. Nyt vessan tavarat saatiin ojennukseen ja meitin perhe tykkää :D 
Ostamme Lidlistä noita silmälasin puhdistusliinoja ja pahviloota on seisonut tuossa hyllyssä ja minusta se nyt vaan ei ole kaunis! Nyt niillä on ihana käytännöllinen pikku kori :) Sama pätee topspuikko pakettiin, ei tarvitse sitäkään enää häpeillä :)
Lisäksi meidän hyllyllä on seikkaillut kynsileikkurit, sakset ja pinsetit jotka saivat nyt ihan oman matalan korin. Veikkaan että teen vielä rasvapurkeille yhden korin :)
Niin pientä mutta niin söpöä :)


I don't actually know what you call this material, fill maybe? But anyway it is so diverse. I got our bathrooms thins in order and our family likes :D
We buy spectacle cleaning wipes from Lidl and I don't like the look of the cardboard box. So now the wipes have a new practical small basket :) Same goes with Q-tips, now I don't have to be ashamed anymore :)
In addition we have nail clippers, scissors and tweezers in the shelf and they got their own low basket as well. I think I'll make one more for the moisturizers :)
So small but so cute :)

1 kommentti:

  1. odotan jo että saan avata "joulukukkasen" ja saan ihanan korin jatko käyttöön <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)