sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Polvisukat


Minulla on polvisukkavillitys :)
Tuossa ennen joulua nappasin ystäväni lapsineen kyytiin nukketeatteriesitykseen ja hänellä oli jalassaan ihan mahtavat moniväriset polvisukat. Minulla on laatikon pohjilla marinoitunut jo todella pitkään viron villaa ja tuumasin että nyt langat esille ja kokeilemaan :)

Polvisukan ohjeen löysin kotilieden sivuilta, pienin muokkauksin tein siitä omaan jalkaani sopivan :)
Värit olisivat voineet kyllä liukua hieman tiheämminkin, mutta pääasia ettei pohkeetkaan enää palele ;)

I am wild for kneesocks :)
I saw great looking multicolor kneesocks on my friend and I have "marinated" a few ball of Estonian wool yarn in my yarn chest so lets try :)
I found some instructions from a finnish magasines website that I modified for myself.
I do like the socks BUT I hoped for more colour variation :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit ja lämpöisen näköiset sukat! :) Tuollaisesta langasta saa myös tosi kauniita raitasukkia, jos neuloo esim.vuorotellen kerän molemmista päistä (tai kahdelta kerältä tietysti).

  Kiitos myös taannoisesta vierailusta ja kommentista blogissani! On näemmä syksyn kiireiden keskellä jäänyt reagoimatta siihen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) minulla on jo seuraavatkin työn alla :) Ja tuossa kuvassa sukat ovat kovasti muhkuraisen näköiset kun housunpunteissa oli nauhat ;)

  VastaaPoista
 3. Terve! Kirjoitit tuossa pari postausta sitten leiponeesi äidin suukot-pikkuleipiä. Minkälaisella reseptillä niitä leivot? Tätini haluaisi niitä synttärijuhliinsa, mutta ohje on hävinnyt jonnekin ajan saatossa.

  -Jenni

  VastaaPoista
 4. Laitatko Jenni sähköpostia osoitteeseen tini77@suomi24.fi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)